Oryantasyon Eğitimi Duyurusu (15.03.2022)
HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ,
YATAY VE DİKEY GEÇİŞLE YENİ KAYIT YAPTIRAN
ÖĞRENCİLERE DUYURU

Derse bağlı klinik uygulamalar 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılında Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (SUAM’da)  yapılacağından, 1. sınıfa kayıtlı tüm öğrencilerin hastane tarafından düzenlenen Oryantasyon Eğitimine katılmaları zorunludur.
SUAM Oryantasyon Eğitimi google meet üzerinden 18 Mart 2022 tarihinde 09.00-12:00 arasında yapılacaktır.
İlgili tüm öğrencilerin “uludag” uzantılı maillerine gönderilen toplantı bağlantısını kabul etmeleri halinde toplantıya girmeleri mümkün olacaktır.
**   Google Meet programında kişi sınırlaması olduğundan daha önce oryantasyon eğitimine katılmamış olan yatay ve dikey geçişli öğrencilerin B grubundaki bağlantı linkine girmeleri gerekmektedir.

Bağlantı linkleri
meet.google.com/oqr-mnnj-bix ( A GRUBU)
meet.google.com/mbo-rejz-fxv ( B GRUBU)

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular