Hemşirelik Bölümü Öğrencilerine Duyuru

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE DUYURU

Öğrencilerimizin temel becerilerinin desteklenmesine yönelik olarak Bahar Yarıyılı süresince (7 Mart 2022 - 6 Haziran 2022) boyunca aşağıda belirtilen günlerde Temel Beceri Laboratuvarları aktif olarak açık tutulacaktır.

Uygulamak istediğiniz temel becerilere (tekrar edilmesi istenilen hemşirelik uygulamalar) ilişkin aşağıda belirtilen gün ve saatlerde laboratuvarda görevli olan sorumlularla iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Dekan
                                                                                                                              Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu