MEZUN DURUMDA OLAN ÖGRENCILERIMIZE DUYURU
Mezun asamasinda olan ögrencilerimizin dikkatine;
1) 2020-2021 Egitim-Ögretim Yili Bahar Yariyili sonunda mezun asamasina gelen ögrencilerin mezuniyet islemlerinin baslatilabilmesi için en geç 25.06.2021 tarihine kadar, Bütünleme Sinavlari sonunda mezun asamasina gelen ögrencilerin ise 14.07.2021 tarihine kadar imzali Mezun Ögrenci Dilekçe talebini sagbfogis@uludag.edu.tr adresine gönderilmesi halinde mezuniyet islemleri baslatilacaktir.
2) Kütüphaneye borcu olan ögrencilerin, ilisik kesme islemlerini yaptirmasi ve borçlarini kapatmasi gerekmektedir. Gelemeyecek durumda olan ögrenciler, kütüphane ile iletisime geçmesi veya web sayfasi duyurularini takip ederek borçlarini yatiracaklari IBAN numarasini temin edebilirler.
4) Kütüphaneye borcu olan ögrencilerin mezuniyet dilekçeleri isleme alinmayacaktir. Mezun Ögrenci Dilekçe FORMU IÇIN TIKLAYINIZ
EK SINAV HAKKI ILE MEZUN DURUMDA OLACAK ÖGRENCILERIMIZIN DIKKATINE
31. Madde Ek Sinav Basvuru Tarihi: 12 -13 TEMMUZ 2021
31. Madde Ek Sinav Tarihi: 16 TEMMUZ 2021
Yukarida belirtilen ek sinav basvuru tarihleri arasinda ek sinav basvurusunda bulunacak ögrenciler, asagida belirtilen formu doldurup imzalayarak sagbfogis@uludag.edu.tr adresine göndermeleri halinde isleme alinacaktir.