Mezun Duruma Gelen Öğrencilerin Dikkatine (25.01.2021)

MEZUN DURUMDA OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Mezun aşamasında olan öğrencilerimizin dikkatine;

1. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonunda mezun aşamasına gelen öğrencilerin mezuniyet işlemlerinin başlatılabilmesi için en geç 05.02.2021 tarihine kadar, Bütünleme Sınavları sonunda mezun aşamasına gelen öğrencilerin ise 18.05.2021 tarihine kadar imzalı Mezun Öğrenci Dilekçe talebini sagbfogis@uludag.edu.tr adresine gönderilmesi halinde mezuniyet işlemleri başlatılacaktır.
  2. Kütüphaneye borcu olan öğrencilerin, ilişik kesme işlemlerini yaptırması ve borçlarını kapatması gerekmektedir. Gelemeyecek durumda olan öğrenciler, kütüphane ile iletişime geçmesi veya web sayfası duyurularını takip ederek borçlarını yatıracakları IBAN numarasını temin edebilirler.
  3. Borcu olmayan öğrencilerin işlemleri birim öğrenci işleri tarafından otomasyon sistemi üzerinden yapılacağından, ayrıca kütüphaneden ilişik kesme belgesi alınmayacaktır.
  4. Kütüphaneye borcu olan öğrencilerin mezuniyet dilekçeleri işleme alınmayacaktır.   Mezun Öğrenci Dilekçe FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

EK SINAV HAKKI İLE MEZUN DURUMDA OLACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

31. Madde Ek Sınav Başvuru Tarihi:  15 -16 ŞUBAT 2021

31. Madde Ek Sınav Tarihi:  19 ŞUBAT 2021

1. Yukarıda belirtilen ek sınav başvuru tarihleri arasında ek sınav başvurusunda bulunacak öğrenciler, aşağıda belirtilen formu doldurup imzalayarak sagbfogis@uludag.edu.tr adresine göndermeleri halinde işleme alınacaktır.

FORM İÇİN TIKLAYINIZ

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular