U.Ü. Düşünce ve Medeniyet Topluluğu “Gün Sizden Kısır Bizden” etkinliği gerçekleştirdi

U.Ü. Düşünce ve Medeniyet Topluluğu Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında “Gün Sizden Kısır Bizden” etkinliğini gerçekleştirdi. Uludağ Üniversitesi Öğrenci yemekhanesinde gerçekleştirilen kısır dağıtımına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Hayatın içinden samimi görüntülerin oluştuğu programda, kadınlar günü kutlamalarının günlük yaşantımızdan kesitler dile getirilerek vurgulanmasının daha önemli ve kalıcı olduğu anlatılmaya çalışıldı. Personel ve öğenciler için sürpriz olan etkinlikte, kadınlar günü kutlamarına farklı bir bakış açısı getirildi.

Haber Tarihi : [08-Mar-2016]

Haber Görüntüleme : [1.070]