U.Ü. İnsanı Yardım Topluluğu Yetimlerle Buluştu

Uludağ Üniversitesi İnsani Yardım Topluluğu; Arnavutluk, Kosova, Filistin ve Suriye’den gelen yetim öğrencilerle fidan dikimi gerçekleştirdi. 28/02/2016 tarihinde Uludağ Ünivesitesi Merkez Kampüs alanında gerçekleşen fidan dikim etkinliğine; Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YÜCE, Genel Sekreter Doç. Dr. İsmail SAĞLAM, Sağlık Kültür Daire Başkanı Hamza MERAL, Kültür Müdürü Mustafa HACOĞLU bizzat katıldı.

Uludağ Üniversitesi İnsani Yardım Topluluğu, Bursa İHH, ve Yetim Dayanışma Derneği'nin beraber gerçekleştirdiği etkinliğe, Uludağ Üniversitesi personelleri ile çevredeki öğrenciler de eşlik etti.  Özellikle Erguvan fidanlarının dikildiği alana “Uludağ Üniversitesi Yetim Hatıra Ormanı” ismi verildi.

Galeri için tıklayınız...

Haber Tarihi : [01-Mar-2016]