AKLINIZDA SORU İŞARETİ KALMASIN !

Üniversitemize 12000 yeni arkadaşımız geliyor ! Merak edilen ve ihtiyacınız olabilecek her türlü  bilginin paylaşılacağı Oryantasyon Günleri 7 - 8 Eylül 2017 tarihleri arasında Prof.Dr.M.Mete Cengiz Kültür Merkezinde başlıyor. Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığınca hazırlanan Oryantasyon Günleri’nde  Üniversitemizin tüm sosyal faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olunacak.Yeni başlayacak tüm öğrencilerimizi sorularını cevaplamak için bekliyor olacağız.

Üniversitemiz 2017 - 2018 Eğitim-Öğretim yılı Oryantasyon Günleri, 7 - 8 Eylül 2017 tarihlerinde Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde düzenlenecektir. Oryantasyon günleri kapsamında yeni öğrencilere akademik, sosyal ve fiziki yönleriyle Uludağ Üniversitesi’nin tanıtımı yapılacaktır. Gerçekleştirilecek sosyal etkinlikler çerçevesinde birbirleri ile tanışma fırsatı bulacak olan öğrencilere; program sırasında öğrenci kulüpleri, faaliyetleri ve üniversite hayatları boyunca gereksinim duyacakları Sosyal Yaşam alanlarını tanıtmak amacıyla bilgilendirme seminerleri yapılacak ve tanıtım standları açılacaktır.

Haber Tarihi : [07-Ağu-2017]

Haber Görüntüleme : [2.139]