Kitap Kardeşliği Projesi Yüzleri Güldürüyor!

Uludağ Üniversitesi Diriliş Öğrenci Topluluğu ve Hür Eğitimciler Topluluğu, ortak projeleri olan ''KİTAP KARDEŞLİĞİ'' projesi kapsamında Şanlıurfa'da Siverek ilçesinden Çavuşlu İlkokulu ve Üstüntaş İlkokulu, Birecik ilçesinden Güzelyurt İlkokulu, Güzelyurt Ortaokulu ve Çoğan İlkokulu, Eyyübiye ilçesinden de Küpeli İlkokulu,Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bulunan Çobanlı İlkokulu ve Narince Ortaokulu, Gölbaşı ilçesinden de Belören İlkokulu ,Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bulunan Hüseyin Cemal Karaata Ortaokulu ve Yavuzeli ilçesinde bulunan Bakırca İlkokulu öğrencileri için kitap, kırtasiye ve giyim malzemelerinin yanısıra okullara da bilgisayar, projeksiyon, projeksiyon perdesi gibi hediyelerle kardeşlerini birçok imkanla buluşturdu.Daha iy bir geleceğe sahip olabilmeleri adına önemli bir altyapı sağlanmasında öncü oldu.

Haber Tarihi : [24-May-2017]

Haber Görüntüleme : [2.664]