“Engelsiz Yarınlara Dörtnala” Projesi Gala Yemeği

Uludağ Üniversitesi Atlı Spor Topluluğu tarafından 1 Nisan 13 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Engelsiz Yarınlara Dörtnala’ Projesinin 17 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı Mihraplı  Restaurantta Gala yemeğinde tüm katılıcımlar ile buluştu.Projenin Gala yemeğine Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf ULCAY, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik YÜCEDOĞRU, Sağlık Kültür ve Spor Daire başkanı Hamza MERAL, Menan Pasinli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ümit POLAT, Beslenme müdürü Tansu KARAKÖK ve Menan Pasinli Meslek Yüksek Okulu  Müdür Yardımcısı Sercan Koray YENDİM katılımlarıyla onurlandırdı. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf ULCAY’ın konuşmalarıyla açılışı yapılan gecede Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik YÜCEDOĞRU ve Atlı Spor Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Funda KARGIN proje kapsamında duygu ve düşüncelerini katılımcılar ile paylaştı. Konuşmaların ardından projeye katılan çocuklar, aileleri ve Atlı Spor Topluluğu üyeleri birlikte  gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenceli anları geride bıraktı. Atlı Spor Topluluğumuzu kutlar başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi : [18-May-2017]

Haber Görüntüleme : [1.622]