Engelli Kadınlar Korosu “Müzikte Engel Yok” Temasıyla Konser Verdi
 Engelli Kadınlar Korosu “Müzikte Engel Yok” Temasıyla Konser Verdi

U.Ü. Düşünce ve Medeniyet Topluluğu, Kadınlar Günü Etkinliği kapsamında; Engelli Kadınlar Korosu’nun icrasıyla  bir konser düzenledi.

08/03/2016 tarihinde Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere, müziğe ilgi duyan vatandaşlar, engelli sanatçıların aileleri, öğrenciler ve Uludağ Üniversitesi idari personeli büyük ilgi gösterdi.

Şef Bahadır SEVİK yönetimindeki koro, Yeşilçam şarkılarından nostaljik esintiler yaparak izleyicilere duygu dolu müzik ziyafeti yaşattı. Yeşilçam filmlerinin unutulmaz eserlerini örnekler eşliğinde seslendiren koro, Yeşilçam hayranlarından büyük beğeni topladı. Katılımcılarında alkışlarıyla eşlik ettiği program sonunda koro alkış yağmuruna tutuldu.

Engelli Kadınlar Derneği Başkanı Canan ELMASTAŞ engellilere yeterli katkının verilmesinin önlerini açacağını ve yeteneklerini ortaya çıkaracağını belirterek bu konuda Uludağ Üniversitesi’nden daha çok destek istedi.

Sağlık sorunları nedeniyle  Rektör Prof. Dr. Yusuf ULÇAY'ın katılamadığı programa, Rektörü temsilen danışmanı Prof. Dr. Fikri Pala teşrif etti. Müziğin engel tanımadığını ve evrensel olduğunu vurgulayan PALA, Engelli Kadınlar Korosuna bu müzik ziyafetinden dolayı teşekkür etti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Mar-2016]

Haber Görüntüleme : [1.271]