Lisansüstü Eğitim Semineri (12.09.2023)

BUÜ Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü Prof.Dr. Gülşah ÇEÇENER ve BUÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Funda COŞKUN'un evsahipliği yaptığı ve TÜBA Üyesi Hacettepe Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi, Sayın Prof. Dr. Emin KANSU'nun konuk konuşmacı olduğu, Lisansüstü Eğitim Semineri, 12 Eylül 2023 tarihinde 150'nin üzerinde katılımcı ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Celal SÖNMEZ amfisinde gerçekleştirildi.

Seminerin, Prof. Dr. Gülşah ÇEÇENER ve Prof. Dr. Funda COŞKUN'un moderatörlüğünü yaptığı ilk oturumunda, Prof. Dr. Emin KANSU tarafından " Akademik Mikroçevrede Mentor ve Mentee" ve "Neden Araştırma Yaparız?" başlıklı konularda bilgi paylaşımı yapıldı. 

Moderatörlüğünü Prof.Dr. Barbaros ORAL'ın yaptığı ikinci oturumda ise, Prof. Dr. Emin KANSU tarafından " Makale Yazımında ve Okunmasında Önemli Noktalar" aktarıldı ve katılımcıların da katkı ve sorularıyla interaktif bir sunum gerçekleştirildi. 

Seminerimizin üçüncü ve son oturumunda katılımcılara, Prof. Dr. Mine Sibel GÜRÜN'ün moderatörlüğünde, Klinik Araştırmalar Etik Kurulu Üyesi, Doç.Dr. Engin SAĞDİLEK, Deney Hayvanları Etik Kurulu Üyeleri  Prof.Dr. Gökhan GÖKTALAY- Vet. Hek. Faruk KÜÇÜKYILDIZ ve Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği Kurulu üyesi Prof.Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU'nun katkılarıyla "Etik Kurullara Başvuru Süreçlerinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar" aktarıldı ve Prof. Dr. Emin KANSU tarafından  "Bilimsel Araştırma ve Yayınlarda Etik Kurallar" konulu bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [19-Eyl-2023 09:49]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [19-Eyl-2023 09:58]

İçerik Görüntüleme : [744]