BUÜ TIP FAKÜLTESİ’NDEN ULUSLARARASI KONGRE BAŞARISI
 BUÜ TIP FAKÜLTESİ’NDEN ULUSLARARASI KONGRE BAŞARISI

BUÜ Tıp Fakültesi akademisyenleri ve lisansüstü öğrencileri tarafından hazırlanan bildiri, 18. Uluslararası Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi’nde en iyi sözlü sunum kategorisinde ikincilik ödülü kazandı.

Antalya’da 01-04 Aralık tarihlerinde düzenlenen “18th International Congress of Update in Cardiology and Cardiovascular Surgery” bilimsel etkinliğinde BUÜ Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahi, Tıbbi Biyoloji ve Radyoloji Anabilim Dallarında görev yapan Doç. Dr. Atıf Yolgösteren, Doktora Öğrencisi Ceyda Çolakoğlu Bergel, Dr. Öğr. Üyesi Işıl Ezgi Eryılmaz, Prof. Dr. Ünal Egeli, Prof. Dr. Murat Biçer, Öğr. Gör. Dr. Başak Erdemli Gürsel, Yüksek Lisans Öğrencisi Ebrucan Bulut, Yüksek Lisans Öğrencisi Rumeysa Balaban, Prof. Dr. Gülşah Çeçener, Prof. Dr. Mustafa Tok’un sıralı yazar olarak yer aldığı ve Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Doktora Öğrencisi Ceyda Çolakoğlu Bergel tarafından sunumu gerçekleştirilen “Evaluation of the inflammation-associated gene expression levels between the asymptomatic carotid artery stenosis patients with ulcerated and smooth plaques: A pilot study” başlıklı bildiri en iyi sözlü sunum kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Ödül kapsamında Doç. Dr. Atıf Yolgösteren, Avrupa’nın en ünlü kalp merkezlerinden biri olan University of Bochum Heart Center’da 1 ay süre ile Prof. Jan Gummert ve Prof. Volker Rudolph direktörlüğünde gerçekleşecek olan scholarship programına katılmaya hak kazandı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [1.375]