2020-2021 GÜZ YARIYILI RESİM-İŞ EĞİTİMİ ABD ONLİNE/HİBRİT DERSLERİ

Sevgili Öğrencilerimiz;

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı derslerinin bir kısmının ONLİNE (çevrimiçi) eğitim yoluyla bir kısmının ise HİBRİT (yüz yüze ve online) eğitim olarak sürdürülmesi planlanmıştır. Hangi derslerin hangi zamanlarda ve nasıl yürütüleceği bilgisinin yer aldığı dokümana BURADAN ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimizin derslerini, Anabilim Dalı web sayfamızda duyurulan haftalık ders programında belirtilen zamanlarda uzaktan ya da hibrit olarak takip etmeleri gerekmektedir.

Hibrit derslere kaydolan öğrenci sayıları dikkate alınarak güvenli sınıf mevcudu göz önünde bulundurulacak ve bu dersler bir plan dahilinde belirli aralıklarla yüz yüze işlenecektir. Sınıf mevcudu az olan hibrit dersler Covid-19 önlemleri dikkate alınarak her hafta yüz yüze sürdürülecektir.

Online (çevrimiçi) olarak senkron yürütülecek derslerin materyalleri sorumlu öğretim üyesi tarafından Uludağ Üniversitesi Kurum Eğitim ve Araştırma Faaliyetleri Yönetişim Sistemi (UKEY) üzerinden paylaşılacaktır.

Sizlerden istediğimiz, bu süreçte üniversite, fakülte ve anabilim dalı web sayfalarımızda sizler için yapılan duyuruların yanı sıra UKEY üzerinden derslerinizle ilgili duyuruları dikkatle takip etmenizdir.

Öğrenci otomasyonunu kullanmakta olan tüm öğrencilerimiz adına ogrencino@ogr.uludag.edu.tr şeklinde e-posta hesapları kullanıma açılmıştır. Üniversitemizde eğitime yeni başlayan öğrencilerimizin mail adreslerinin aktifleşmesi için, öğrenci otomasyonuna giriş yapmış olmaları yeterlidir.

E-posta hesabınızı kullanabilmek için, üniversite ana sayfasındaki BUÜ logo üstünde Öğrenci sekmesine tıkladığınızda karşınıza gelen sayfada Öğrenci Mail başlığına tıklayınız. Öğrenci otomasyonunda kullanmış olduğunuz kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında COVID-19 Pandemisinin seyrine bağlı olarak alınan kararlar koşulların değişmesi durumunda tekrar değerlendirilebilecektir.

En kısa sürede tüm öğrencilerimiz ile yüz yüze eğitimin olacağı günlerde buluşmak dileği ile.

SAĞLIKLA KALIN!

Doçent Gonca ERİM

Anabilim Dalı Başkanı

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Eyl-2020 11:18]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [18-Eyl-2020 11:42]

Duyuru Görüntüleme : [1.588]