Fakültemiz Resim Bölümü ve Bursa Güzel Sanatlar Birliği Derneği Karma Sergisi

Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim elemanları, 10.02.2020 tarihinde Bursa Güzel Sanatlar Birliği Derneği sanatçılarını Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi sergi salonunda, ortak bir sergiyle ağırladı.   10 Mayıs 2011 yılında kurulan 52 üyesi bulunan Bursa Güzel Sanatlar Birliği Derneği’nin amacı sosyal yaşamda plastik sanatlarla ilgili halkın sanat zevkini ve kültürünü geliştirmek, sanatçılara ve heveslilere çalışma imkânı sağlamak, yurtiçi ve uluslararası sergiler düzenlemek, konferans, çalıştay, seminer düzenleyip sosyal sorumluluk projelerinde görev almaktır.

Sergiye dernek üyeleri arasında yer alan farklı üniversitelerden sanatçı akademisyenler ve uluslararası sanat ortamında kendini ispatlamış sanatçılar da eserleriyle katılmıştır. Sergi, Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi Sergi Salonunda 18.02.2020 Salı gününe kadar izleyiciye açık kalacaktır.

Haber Tarihi : [14-Şub-2020]

Haber Görüntüleme : [2.779]