Uludağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü

Lisans, yüksek lisans ve doktora düzeylerinde eğitim veren bölümümüzün temel amacı, psikoloji alanındaki evrensel bilgi birikimine ulaşabilen, bu birikimi paylaşma, sorgulama ve çoğaltma yetkinliğine sahip, evrensel olana erişme sürecinde yerel gerçekleri gözden kaçırmayacak bilinçte öğrencilerin yetiştirileceği bir bilim ortamı yaratmaktır.

Mezuniyet sonrasında sağlık, eğitim, endüstri, insan kaynakları, reklamcılık gibi birçok sektörde çalışabilecek olan öğrencilerimize psikoloji alanının etik ilkelerini özümsetmek programımızın öncelikli hedefleri arasındadır. Bir diğer hedefimiz de, sürekli gelişen alanımızda uzmanlaşmanın taşıdığı önemi kavramış mezunlar yetiştirmektir.

Haber Tarihi : [11-Eki-2016]

Haber Görüntüleme : [7.855]