TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ: DOÇ. DR. AHU ÖZTÜRK "AİLEM VE BEN" BAŞLIKLI PROJESİNİN İLK DÖNEMİNİ TAMAMLADI
 TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ: DOÇ. DR. AHU ÖZTÜRK
TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Ahu ÖZTÜRK "Ailem ve Ben" başlıklı projesinin ilk dönemini tamamlamıştır. Ergenlik dönemindeki gençler, ebeveynleri ve eğitimcilere yönelik olarak planlanmış ve aile içi iletişimde sıklıkla karşılaşılan meselelerin altında yatan temel psiko-sosyal etkenleri gelişimsel perspektiften ele alarak, aile ve ergenlere tanıtmanın amaçlandığı proje, Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı "Çayönü Ortaokulu", Yıldırım ilçesine bağlı "Peyami Safa Ortaokulu" ve Osmangazi ilçesine bağlı "M.Nezir Gencer İmam Hatip Ortaokulu" öğrencileriyle yürütülmüştür.

Alanında uzman bilim insanlarıyla ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencileri buluşturma ve öğrencilerin bilime ilgisini pekiştirme amacı ile TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından 2014 yılında başlatılan Bilim Söyleşileri kapsamında yapılan çalışmalar için https://bilimsoylesileri.tubitak.gov.tr/tr adresinden bilgi alabilirsiniz.

Haber Tarihi : [15-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [548]