TÜM 2. ve 3. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Bursa Uludağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğretim elemanları olarak, sizleri yazacağınız proje önerileriyle, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projelerini Destekleme Programı'na katılmaya davet ediyoruz.

TÜBİTAK, lisans öğrencilerinin yürütücü olduğu araştırma projelerini desteklemek üzere belirli aralıklarla proje başvuruları için çağrı yapmaktadır. Bahar döneminde yapılması beklenen çağrı hakkında size önemli bilgileri aktarmak ve bölüm hocalarımızın danışmanlık yapabileceği proje fikirlerini* sizlerle paylaşmak amacıyla 29 Mart 2024 Cuma günü 11.00'de çevrimiçi bir toplantı yapmayı planlıyoruz. Aşağıda çevrimiçi katılım bağlantısı verilen toplantıya tüm 2 ve 3. sınıf lisans öğrencilerimiz davetlidir.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projelerini Destekleme Programı

*Öğretim elemanlarımızın proje fikirleri

Toplantı katılım bağlantısı (Microsoft Teams)

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular