"Aktif Yeşil Alanlarda Alan Kullanımlarına Göre Isıl Konforun Belirlenmesi: Görükle (Nilüfer/Bursa) Örneği" konulu yüksek lisans tezi başarı ile tamamlandı.

Bursa Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Nurcan AKARSU VARŞAK Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elvan ENDER ALTAY danışmanlığında yürüttüğü  "Aktif Yeşil Alanlarda Alan Kullanımlarına Göre Isıl Konforun Belirlenmesi: Görükle (Nilüfer/Bursa) Örneği" isimli yüksek lisans tez çalışmasını tamamlamıştır.

Yüksek lisans jürisi 1 Temmuz 2022, Cuma günü, bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Murat ZENCİRKIRAN ve Bursa Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Merve ERSOY MİRİCİ'nin jüri üyesi olarak katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Haber Tarihi : [05-Tem-2022]

Haber Görüntüleme : [974]