BUÜ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADRO İLANI (26.04.2021) (İLAN 2021/2) Giriş Sınav Sonuçları

 Başvuru Dilekçesi

 Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenilecek Belgeler
(Söz konusu evrakların 14.06.2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar (saat 16.00) ilgili birimlere teslim edilmesi gerekmektedir.)

 Güvenlik Soruşturması Formu

 Giriş Sınav Sonuçları yayınlanan öğretim elemanı kadro ilanımız için yapılacak itirazlar 28.05.2021 Cuma günü mesai bitimine kadar ilgili Birimlere yazılı olarak yapılabilir. Bu tarihten sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.


BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADRO İLANI (2021/2)
GİRİŞ SINAV SONUÇLARI
BİRİM BÖLÜM ABD/PROGRAM KADRO ADEDİ KADRO DERECESİ KADRO ÜNVANI İLAN AÇIKLAMA METNİ GİRİŞ SINAV SONUCU
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GELENEKSEL TÜRK SANATLARI BÖLÜMÜ TEZHİP-MİNYATÜR VE EBRU 1 1 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (Ders Verecek) "Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlik tezlerini Geleneksel Türk Sanatları  (Tezhip-Minyatür) alanında yapmış olmak. Tezhip sanatı alanında uygulamaları bulunmak, yurt içi ve yurt dışı sergilere iştirak etmiş olmak.   
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GELENEKSEL TÜRK SANATLARI BÖLÜMÜ TEZHİP-MİNYATÜR VE EBRU 1 1 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (Ders Verecek) Lisans, Tezli Yüksek Lisans eğitimini Geleneksel Türk Sanatları bölümünde tamamlamış olmak. Minyatür sanatı konusunda deneyimli olmak. Belgelendirmek kaydıyla Üniversitelerde alanında en az 5 (beş) yıl ders verme tecrübesine sahip olmak. Ulusal ve Uluslararası sergi ve sempozyumlarda yer almış olmak.   
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GELENEKSEL TÜRK SANATLARI BÖLÜMÜ TEZHİP-MİNYATÜR VE EBRU 1 1 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (Ders Verecek) Lisans mezunu olmak, Türk İslam Sanatları Tarihi Anabilim Dalında Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. Ebru Sanatı konusunda deneyimi ve uygulamaları olmak. Ulusal sergi ve sempozyumlara katılmış olmak.  

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [25-May-2021 10:09]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [27-May-2021 05:19]

Duyuru Görüntüleme : [3.894]