EĞİTİM FAKÜLTESİNDE KARİYER GÜNLERİ RPD ANABİLİM DALININ EV SAHİPLİĞİNDE BAŞLADI

Fakültemiz öğrencilerinin kendilerine açık kariyer seçenekleri hakkında bilgi edinebilmeleri amacı ile 2022-2023 güz yarı yılı itibari ile Fakültemizde “Eğitim Fakültesi Kariyer Günleri” adı altında planlanan etkinliklerin ilki anabilim dalımızın ev sahipliğinde 26.10.2022 tarihinde gerçekleşti. Toplantıya anabilim dalımız öğretim elemanları ile bölümümüz öğrencileri katıldı.

Öğrencilerimizle kariyer planlamaları konusunda tecrübelerini paylaşmak üzere konuşmacı olarak katılan Pedagog Selin Uygun ve Uzman Klinik Psikolog Zeycan Alp’e katkıları için teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [27-Eki-2022]

Haber Görüntüleme : [1.471]