2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ek sınavları hk.

Uludağ Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Öğretim Yönetmeliğinin 31. maddesi gereğince fakültemizde 2022-2023 Güz Dönemi Ek Sınavları 14 Şubat 2023 tarihinde yüz yüze yapılacaktır.


Bu sınavlara girmek isteyen öğrencilerin aşağıdaki koşulları sağlaması gerekmektedir:

1-Programındaki tüm dersleri alan, devam koşulunu yerine getirerek yarıyıl sonu sınavlarına giren öğrenciye, aşağıdaki koşullarda ek sınav hakkı verilir:
a) Not ortalamasına katılan en çok iki dersten (FF) veya (FD) notu alan veya bir dersten çok olmamak şartıyla, kredisiz dersinden (k) alan öğrenciye bir sonraki yarıyılın başına kadar ek sınav hakkı verilir.


b) Son iki yarıyılda (FF) veya (FD) notu almadıkları halde, mezun olmaları için, gerekli GANO 2.00'den az olan öğrencilere, GANO’sunu 2.00'ye yükseltmeleri için (DD), (DC), (CC) notunu aldıkları en çok kredili iki ders için ek sınav hakkı verilir.


2- sözü edilen sınavlara girmek isteyen öğrencilerimizin, girmek istedikleri dersleri belirten dilekçeleri ile birlikte 8-9 Şubat 2023 tarihleri arasında ilgili Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanlığı'na başvuru yapmaları gerekmektedir.

Not: Yukarıdaki koşullara uymadığı halde sınavlara giren öğrencilerin sınavları iptal edilecektir.

Öğrencilerimizin başvuruda kullanacakları dilekçeye aşağıdaki linkten ulaşılabilmektedir.

https://uludag.edu.tr/dosyalar/pdregitabd/ek_sinav_basvuru_formu.pdf

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [04-Oca-2023 11:49]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [10-Oca-2023 11:25]

Duyuru Görüntüleme : [3.057]