Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğümüzün Farkındalık Faaliyetleri Devam Ediyor

Koordinatörlüğümüzün Farkındalık Faaliyetleri Devam Ediyor

Engelli öğrenci birimi koordinatörü Dr. Öğr. Üye. Mustafa KURT, Kalite Koordinatörlüğü takibinde yürütülen “Eğitimde İnovasyon ve Etkileşim Programı” çerçevesinde özel gereksinimli bireylere ilişkin farkındalık oluşturmayı hedefleyen bir sunum gerçekleştirmiştir. Üniversitenin farklı fakülte, meslek yüksek okulu ya da birimlerinde çalışan öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte özel eğitim, özel gereksinimli bireyler, kapsayıcı eğitim ve toplum üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur. Kalite Koordinatörlüğü ile işbirliği içinde gerçekleştirilecek farkındalık etkinlikleri ile daha çok akademik ve idari personele ulaşılması hedeflenmektedir.

Haber Tarihi : [11-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [748]