Türkiye Mezunları Bilgi Formu Duyurusu

Uluslararası öğrencilerin Öğrenim durumlarında ortaya çıkan değişikliklere ilişkin düzenlenen öğrenci bilgi formlarının en geç üç iş gün içerisinde doldurulması, bu öğrencilerden mezun olanların ise Türkiye Mezunları Portalı (htts://www.turkiyemezunlari.gov.tr/auth/login) üzerinden ulaşabilecekleri Türkiye mezunları bilgi formunu dijital olarak oluşturmaları ve çıktısını alarak formu 8 Mart 2022 tarihine kadar Bölüm Başkanlığına iletmeleri gerekmektedir.

İmza aşamasına kadar öğrenci tarafından gerçekleştirilecek tüm işlemler TMP üzerinden gerçekleştirilmelidir. Mezun Bilgi Formu elle doldurulmamalıdır. Geçmişte ve/veya farklı kurumlara gönderilmek üzere hazırlanan formlar kullanılmamalıdır.

Türkiye Mezunları Bilgi Formunu www.turkiyemezunlari.gov.tr veya Türkiye Burslusu iseniz tbbs.turkiyeburslari.gov.tr adresi üzerinden üyelik yaparak indirebilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [03-Mar-2022 12:00]