Kariyer Günleri İŞKUR Kampüste
 Kariyer Günleri İŞKUR Kampüste

Bursa Uludağ Üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu ile İŞKUR Gemlik Hizmet Merkezi, üniversite öğrencilerine yönelik kariyer günleri düzenledi.

Okulumuzda gerçekleşen kariyer günlerinde Faurecia Polifleks Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Yeşim Gamze GEZGİN, İnsan Kaynakları ve Bordro Uzmanı Gaye ÖZTÜRK, Döktaş Dökümcülük San. ve Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Nihat ÖZDEMİR, İnsan Kaynakları Sorumlusu İlker KAYA, Asil Çelik San. Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Evren KURTOĞLU, İnsan Kaynakları Eğitim Sorulmusu Ayfer ŞAHİN ile okulumuz Öğretim Üyesi Öğr. Gör. Dr. Bilsay PASTAKKAYA koordinatörlüğünde "İşe Giriş için İlk Adım" konulu panel gerçekleştirildi. 

KOSGEB Kobi Uzmanı Sefer ASA, Kobi Uzman Yardımcısı Yalçın GENÇOĞLAN; KOSGEB Destekleri ve Girişimcilik hakkında öğrencilerimize sunum gerçekleştirdi. İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Tayip EKİNCİ, Gülşah ATAR ve Arzu EKİNCİ İş Arama Becerilerinin Geliştirilmesi, CV Hazırlama, Sosyo-Duygusal Beceriler (Evet Yapabilirsin) ve  İş Arama Süreçlerinin Planlanması konusunda ayrı ayrı sunum gerçekleştirerek öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Eki-2019]

Haber Görüntüleme : [1.614]