Döktaş Dökümcülük San. ve Tic. A.Ş. ile İşbirliği Protokolü İmzalandı

Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu ile Döktaş Dökümcülük San. ve Tic. A.Ş. Arasında Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı Kapsamında İşbirliği Protokolü İmzalandı.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol HATIRLI'nın da aralarında bulunduğu Döktaş Dökümcülük San. ve Tic. A.Ş. ile gerçekleştirilen protokolde, Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. Fatih KARPAT, Döktaş Dökümcülük San. ve Tic. A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sibel BİNİCİ, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 2019 yılı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programına, Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu tarafından sunulacak "Mesleki Eğitim Hayallerimizle Kalkınıyoruz" başlıklı proje kapsamında tarafların işbirliğini sağlaması ve projenin destek almaya hak kazanması halinde, tarafların hak ve yükümlülüklerini belirledi.

Haber Tarihi : [17-Haz-2019]

Haber Görüntüleme : [982]