İleri Excel Eğitimi Katılımcılarına Sertifikalar Verildi

Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asil Çelik Meslek Yüksekokulu olarak, kurumsal işletme ve firmalar için katılımcıların ihtiyaçları doğrultusunda çok yönlü, etkin ve pratik bir şekilde MS Office programlarının özelliklerini ileri derecede kullanmak ve şirket verimliliğini arttırmak için kurumsal eğitimler düzenliyor. Kurumsal ihtiyaçlar doğrultusunda çalışan verimliliğini arttırarak kurumsal maliyetleri azaltmayı hedefleyen kurslar, 06-07 Ocak 2018 tarihinde MS-Office ve Excel programlarını kullanabilen bireysel katılımcıların ve kurum çalışanlarının katılımına açık Excel’i Etkin Kullanma ve Raporlama Oluşturma (İleri Excel) Eğitimi Öğr. Gör. Koray Aki tarafından düzenlendi ve katılımcılara Uludağ Üniversitesi tarafından sertifikaları verildi. Excel’de uzmanlaşmayı hedefleyen, Excel’i daha etkin kullanmak isteyen, Excel kullanıcılarına yönelik olan bu eğitimin amacı, katılımcıların Excel’in özelliklerini tanımaları ve bu özellikleri hızlı ve etkin biçimde kullanmalarıdır.

Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asil Çelik Meslek Yüksekokulu tarafından verilen eğitimler

Haber Tarihi : [06-Şub-2018]

Haber Görüntüleme : [756]