Yeni Orhangazi Kaymakamı MYO Ziyareti

Orhangazi İlçemizin yeni Kaymakamı Sn. Zafer KARAMEHMETOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mustafa SAKARYA ile birlikte Okulumuza ziyarette bulundular.

Okulumuzu yerinde görmek, idareci ve öğretim elemanlarımız ile paylaşımda bulunmak amacıyla Orhangazi Yeniköy Asil Çelik MYO'u ziyaret eden İlçe Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU MYO Müdürümüz Prof. Dr. Yahya ULUSOY'un karşılamasıyla okulumuzu gezen Kaymakamımız daha sonra öğretim elemanlarımızın da katılımı ile toplantıya geçti.

Toplantıda okulumuzun mevcut durumu, öğrencilerin imkanları ve kampüsümüzün ihtiyaçları doğrultusunda istişarede bulunan Sn. Zafer KARAMEHMETOĞLU, öğretim elemanlarımız ve MYO Müdürümüzün istek ve önerilerine açık olduklarını, öğrencilerin sorunları için beraberce çözüm üretebileceklerini iletti.

Haber Tarihi : [20-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [385]