TEKNOLOJİK DÖNÜŞÜM İLE GELECEĞİ YAKALIYORUZ

BUÜ Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğr. Gör. Koray Aki’nin koordinatörlüğünü yaptığı “Teknolojik Dönüşüm ile Geleceği Yakalıyoruz” projesi Coşkunöz Eğitim Vakfı’ndan 600 bin TL’lik hibe desteği almayı başardı. Toplam bütçesi ise 900 bin TL olarak belirlenen projenin hibe desteği sözleşmesine BUÜ Rektörü  ile Coşkunöz Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Oya Coşkunöz Aktaş imza attı. Etkinlikte Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Çağatan Taşkın, Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Proje yürütücülerinden Prof. Dr. Yahya Ulusoy, akademisyenler ve Vakıf yöneticileri de hazır bulundu.

Mesleki eğitimde nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayabilecek personel yetiştirilmesini amaçlayan proje ile sanal ve arttırılmış gerçeklik gözlükleri kullanılarak nitelikli iş gücü yetiştirilmesi hedefleniyor. Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, Asil Çelik San. Tic. A.Ş., DÖKTAŞ Dökümcülük Tic. ve San. A.Ş. ve AKA Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. de çalışmanın iştirakçileri arasında yer alıyor.

Proje web sayfasına uluşmak için TIKLAYINIZ...

Haber Tarihi : [20-Tem-2023]

Haber Görüntüleme : [505]