2023 Mezuniyeti
 2023 Mezuniyeti

Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulunda Gerçekleştirilen Törene Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yahya ULUSOY, Yüksekokul Akademisyenleri, İdari Personeli, Öğrenciler Ve Aileleri Katıldı.
Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Yahya ULUSOY, Konuşmalarında Yaşanan Sürecin İçinde Başarılı Bir Şekilde Mezun Olan Öğrencilerimize Ve Ailelerine Aldıkları Eğitimin Önemi İle İlgili Konuşma Yaparak, Teşekkür Etti.
Mezun Öğrenciler Adına Konuşan Dönem Birincisi Bilgisayar Programcılığı Programı Öğrencisi Hakan NİSGAVLİOĞLU İse Katkılarından Dolayı Yüksekokul Öğretim Elemanlarına, Arkadaşlarına Ve Ailesine Teşekkür Ederek Mezun Arkadaşlarını Tebrik Etti.
Okul 1. Si Bilgisayar Programcılığı Programı Öğrencisi Hakan NİSGAVLİOĞLU, Okul 2. Si Makine Programı Öğrencisi Ozan ULUS ve Okul 3. Sü Makine Programı Öğrencisi Muhammed Fatih KAHRAMAN’ a okul müdürü Prof. Dr. Yahya ULUSOY tarafından belge ve hediyeler takdim edildi.
Program Bazında Anı Belgelerini Programda Görev Yapan Öğretim Elemanlarından Alan Mezun Öğrencilerin Havaya Kep Atmasıyla Tören Sona Erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [15-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : [833]