Üniversite Sanayi Buluşmaları Bilgisayar Programcılığı Programı Semineri
 Üniversite Sanayi Buluşmaları Bilgisayar Programcılığı Programı Semineri

Bursa Uludağ Üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu "Üniversite Sanayi Buluşmaları" etkinliği kapsamında Bilgisayar Programcılığı Programı tarafından organize edilen etkinlik dahilinde, Faurecia Polifleks Otomotiv Sanayi ve Tic. A.Ş. I.T. Direktörü Sayın Berrin DEMİRKURT, "IT, Ne işin var üretimde” başlıklı semineri gerçekleştirdi.


Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı ve Elektronik Teknolojileri öğrencileri katıldı.


Seminerde öğrencilere sanayi işletmelerinin mezunlarına beklentilerini anlatan Berrin DEMİRKURT'a seminer sonunda  Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu Müdür Yard. Öğr. Gör. Nebi SEREN ve Bilgisayar Programcılığı Program Başkanı Öğr. Gör. Koray AKİ tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Faurecia Polifleks Otomotiv Sanayi ve Tic. A.Ş. I.T. Direktörü Sayın Berrin DEMİRKURT seminer sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlarken, aynı zamanda işletmeler tarafından tercih edilen IT personeli olmak için hangi yolları takip etmeleri gerektiği hakkında öğrencilere faydalı bilgiler aktardı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-Nis-2022]

Haber Görüntüleme : [923]