Üniversite Sanayi Buluşmaları Makine Programı Semineri

Üniversite Sanayi Buluşmaları kapsamında Makine Programı tarafından düzenlenen “Sektörde Aranan Nitelikli Personel Nasıl olunur?” başlıklı seminer düzenledik. Seminer konuşmacısı AKA Otomotiv Firması Bakım Müdürü Hamza KOLAY Bey ile Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu A Blok A-2 Salonunda buluştuk. Makine Programı öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen seminerde, AKA Firmasının tanıtımı ve yaptıkları işlerden konuştuk. Hamza Bey’in iş tecrübelerinin ışığında, mezun olduktan sonra öğrencilerimizin karşılaşabileceği durumlarla alakalı fikirlerimizi belirttik. Öğr. Gör. Dr. Bilsay PASTAKKAYA’ nın moderatörlüğünde öğrencilerin iş hayatıyla ilgili merak ettikleri sorulara cevap aradık. Makine Programında Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimize misafirimiz elinden belgelerini takdim ettik. Seminer sonunda laboratuvarlarımızı gezip, eksiklerimiz ve yapılabileceklerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk.

Haber Tarihi : [30-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : [820]