Üniversite Sanayi Buluşmaları Bilgisayar Programcılığı Semineri

Üniversite Sanayi Buluşmaları kapsamında Bilgisiyar Programcılığı Programı tarafından düzenlenen Yazılım Mühendisliği Ekosistemi başlıklı seminer düzenlendi. Seminer konuşmacısı Marmara Üniversitesi Yazılım Uzmanı Dr. Harun Aksaya'yı Orhangazi Yeniköy Asil Çelik MYO Yerleşkemizde ağırladık. Bilgisayar Programcılığı öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen seminerde konuşmacı Dr. Harun Aksaya sunum esnasında ve sonrasında öğrencilerin yoğun ilgilerini ve sorularını memnuniyetle karşılarken seminer sonrası bireysel görüşmeler yaparak öğrencilerle kıymetli bilgilerini paylaştı. Bilgi çağının gerekliliklerinden programlama dili bilmenin önemine vurgu yapan Dr. Harun Aksaya, sektördeki iş imkanları, iş kolları ve ortalama maaşlar hakkında bilgi verirken merak etmenin ve okul yaşantısı boyunca yapılan tüm proje ve etkinliklerin bir portfolyo olarak saklanmasının iş yaşamına başlarkenki önemine vurgu yaptı.

Haber Tarihi : [19-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : [915]