Emeklilik Töreni

Uzun yıllar meslek yüksekokulumuza hizmet veren iki personelimiz, Sn. Mustafa KINALI ve Sn. Tayfun KARAASLAN önümüzdeki günlerde emekli olacağı için yüksekokulumuzda teşekkür töreni düzenlendi.

Törene Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Yahya ULUSOY ve akademisyenlerimizin yanı sıra tüm idari personelimiz katıldı. Törenden önce idari personelimizin öncülüğünde veda yemeği düzenlendi, bu yemek esnasında her personelimiz ayrı ayrı duygularını ve veda mesajlarını emekli olacak arkadaşlarımıza ilettiler.

Yemek organizasyonunun ardından Sn. Mustafa KINALI ve Sn. Tayfun KARAASLAN’ a yöneticilerimiz tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Arkadaşlarımıza, üniversitemize geçen emekleri için teşekkür eder, devam eden hayatlarında mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Haber Tarihi : [15-Oca-2022]

Haber Görüntüleme : [632]