MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA BAYRAK DEĞİŞİMİ
 MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Meslek Yüksekokulumuza Müdür olarak atanan Prof. Dr. Yahya Ulusoy, tüm okul öğretim görevlileri ve personelinin katıldığı törenle görevi eski müdür Prof. Dr. Fatih Karpat’tan devraldı. Mayıs 2019’dan bu yana Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asil Çelik Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Fatih Karpat, üniversite yönetimi tarafından Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı görevine atanmasının ardından MYO’daki görevi sona erdi ve yerine MYO Müdürü olarak getirilen Prof. Dr. Yahya Ulusoy Okulumuzdaki görevine başladı.

Bursa Uludağ Üniversitesi, Teknik Bilimler MYO’da müdür yardımcılığı ve bölüm başkanlığı görevlerinde bulunan Prof. Dr. Yahya Ulusoy için Orhangazi Yeniköy Asil Çelik MYO Müdürlüğü görevine getirilmesi sebebiyle okul konferans salonunda gerçekleştirilen törene tüm öğretim görevlileri ve personel katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan eski müdür Prof. Dr. Fatih Karpat Orhangazi’de çok güzel dostluklar edindiğini burada görev yapmaktan da büyük haz duyduğunu belirterek, buradaki bayrak değişiminde yeni müdürümüz sayın hocamız Prof. Dr. Yahya Ulusoy özellikle meslek yüksekokulları konusunda son derece tecrübeli bir isim, Okulumuzu daha iyi yerlere taşıyacağına eminim dedi.

Yeni Müdürümüz Prof. Dr. Yahya Ulusoy ise okulun son derece iyi bir noktada olduğunu belirterek, emeklerinden dolayı Prof. Dr. Fatih Karpat’a teşekkür ederek yine el birliği ile okulumuzu çok daha yüksek noktalara taşımak için uğraş vereceğiz dedi.

Törende yeni Müdürümüz Prof. Dr. Yahya Ulusoy, Prof. Dr. Fatih Karpat’a çiçek takdim edip yaptığı görevlerden dolayı teşekkür etti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [24-Eki-2021]

Haber Görüntüleme : [922]