Etkinlik : Üniversite Sanayi Buluşmaları - Yazılım Mühendisliği Ekosistemi

Etkinlik Başlangıç Saati : 11:00

Etkinlik Bitiş Saati : 12:00

Etkinlik Açıklama :

Üniversite sanayi buluşmaları kapsamında Bilgisayar Programcılığı Programı tarafından düzenlenen Yazılım Mühendisliği Ekosistemi başlıklı seminerin konuşmacısı Marmara Üniversitesi'nden Bilgisayar Bilimleri Uzmanı Dr. Harun Aksaya yazılım sektörü ile ilgili sunumuyla öğrencilerimizle buluşacaktır. Program 11:00'de başlayacak ve sunum sonrası öğrenci sorularının cevaplanması ile devam edecektir.

Dr. Harun Aksaya Hakkında:

1988 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. 2006 yılında Marmara Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü'nü kazandı. 2010 yılında birincilikle bitirdi. 2 yıl ODTÜ-Teknokentte yazılım mühendisi olarak çalıştı. Çeşitli yazılım projelerinde yer aldı. 2012 yılında Marmara Üniversitesi Rektörlüğünde uzman olarak çalışmaya başladı. Aynı yıl  master eğitimine başladı ve 2014 yılında master tezini tamamladı. Akabinde İstanbul Üniversitesin 'de doktora programına kabul edildi. 2021 yılında doktorasını tamamlayarak alanında doktor oldu. Halen akademik çalışmalarına devam etmekte ve fırsat buldukça bisiklet sürmektedir.

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler

Etkinlik Tarihi : [18-Mar-2022]