KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

KESİN KAYIT TARİHİ : 13 - 14 ŞUBAT 2023

KAYIT YERİ : ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ

ÖNEMLİ NOT :

1. Kesin kayıt tarihlerinde öğrencinin şahsen Öğrenci İşleri Birimine gelerek kaydını yaptırması gerekmektedir.

2. Başvuru evraklarının asılları eksiksiz olarak kayıt tarihinde Öğrenci İşleri Birimine teslim edilecektir.

3. Kayıt tarihini geçiren öğrenci kayıt hakkını kaybedecektir.

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖNLİSANS KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KESİN KAYIT ESNASINDA GEREKLİ BELGELER

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler, aşağıdaki belgelerle birlikte başvuru sırasında sisteme yükledikleri belgelerin asıllarını kesin kayıt sırasında teslim etmek zorundadırlar.

Ø Öğrencilerin kayıtlı oldukları Üniversitelerinden alacakları yatay geçişine engel durumun (öğrencinin kitap, cihaz ve vb materyal) olmadığına dair belge, (Kesin kayıt sırasında verilecektir.)

Ø Not Durum Belgesi (Transkript) (Online başvuru sırasında sisteme yüklenen belgenin aslı)

Ø Disiplin cezası almadığını gösterir belge Transkript belgesi veya Öğrenci belgesi üzerinde belirtilmiş ise ayrıca belge olarak istenmez) (Online başvuru sırasında sisteme yüklenen belgenin aslı)

Ø Ders içerikleri kesin kayıt esnasında muafiyet talebinde bulunmak isteyen öğrenciler içindir. Bu ders içerik bilgilerinin ıslak imzalı olma şartı aranmamakta olup Üniversitelerin Bilgi Paketi kısmından ulaşılan bilgiler yeterlidir.

Ø Vesikalık Fotoğraf (2 adet)

Ø Kesin kayıt sırasında belge eksiği olan öğrencilerin kayıtları yapılmayacak, varsa yerlerine yedek adaylar çağrılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [10-Şub-2023 10:03]