31. MADDE EK SINAV BAŞVURULARI

Bursa Uludağ Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmeliğinin 31. maddesi gereğince;

Lisans ve Önlisans programındaki tüm dersleri alan, devam koşulunu yerine getirerek yarıyıl/yıl sonu sınavlarına giren öğrenciye, aşağıdaki koşullarda ek sınav hakkı verilir:

a) Not ortalamasına katılan en çok iki dersten (FF) veya (FD) notu alan veya bir dersten çok olmamak şartıyla, kredisiz dersinden (K) alan öğrenciye bir sonraki yarıyılın/yılın başına kadar ek sınav hakkı verilir. Zorunlu staj uygulaması olan birimlerde ek sınav hakkından yararlanılabilmesi için öğrencinin staj uygulamasına başlamış olması gerekli ve yeterlidir.

b) Mezun olmaları için gerekli 2.00 GANO’yu sağlayamayan öğrencilere, GANO’sunu yükseltebilmeleri için en çok iki dersten ek sınav hakkı verilir.

c) Öğrenci bu maddede düzenlenen ek sınav hakkından azami öğrenim süresi içinde sadece bir defa yararlanabilir.

ÖNEMLİ NOT: Daha önce 31. Madde Ek Sınava giren öğrencinin başvurusu değerlendirmeye alınmaz.

31. MADDE EK SINAV BAŞVURU ve SINAV TARİHLERİ :

Sınava başvuru yapmak isteyen öğrencilerin 08.02.2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar aşağıda linkini vermiş olduğumuz  “ 31. Madde Ek Sınav Başvuru Formu”nun doldurularak, öğrenci e-posta adresinizden orhogis@uludag.edu.tr adresine PDF formatında mail olarak gönderilmesi yada Öğrenci İşleri Bürosuna şahsen başvuru yapılması gerekmektedir. Dilekçenin fotoğraf olarak gönderilmesi kabul edilmeyecektir.

31. Madde Ek Sınav Programı İlanı:

10.02.2023 Cuma günü Yüksekokulumuzun web sitesinde sınav tarih ve saat bilgileri ilan edilecektir.

31. Madde Ek  Sınav Tarihi :

14.02.2023 Salı günü (1 gün) yapılacaktır. Sınavlar yüz yüze yapılacaktır.

Başvuru Formu için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [02-Şub-2023 12:58]