Staj Seferberliği Programına Başvurular Başladı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen "Staj Seferberliği" programı başvuruları, "kariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden alınmaya başlandı.

Staj Seferberliği programına önlisans öğrencilerimiz başvuru yapabilecektir. Kamu kurumları ve gönüllü özel sektör kuruluşları; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından oluşturulan stajyer havuzundan, adaylara, kişisel bilgilerini görmeden akademik, sosyal ve sportif başarılarından oluşan yetkinlik puanlarını baz alarak, liyakat esaslı ve şeffaf bir yöntemle staj teklifi sunacaktır. Adaylar, bu teklifler doğrultusunda istedikleri kurumda veya kuruluşta, karşılıklı belirlenecek tarih aralığında yılsonuna kadar staj yapabilecektir. Ayrıca öğrencilerin yasal hakları Mesleki Eğitim Kanunu gereğince gözetilerek sigortaları üniversitemiz tarafından yapılacak, staj ücretleri ise ilgili kurumlar tarafından ödenecektir. Tüm öğrencilerimizi iş deneyimi kazanacakları bu staj fırsatını değerlendirmeye ve 22 Mart 2021 tarihine kadar ''kariyerkapisi.cbiko.gov.tr'' üzerinden programa başvuru yapabilirler.

Staj programı hakkındaki detaylı bilgilere; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve "Staj Seferberliği" programına ait  (@tccbiko) ve (@stjseferbirligi) kullanıcı adlı resmi sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir. 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [10-Mar-2021 19:25]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [10-Mar-2021 19:26]

Duyuru Görüntüleme : [796]