Lisansüstü Programlarda Öğrenim Gören Öğrencilerin Dikkatine! (ÖNEMLİ)

Lisansüstü programlarda öğrenim görmekte olan öğrencilerin; 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılından itibaren Akademik Takvimde belirtilen tarihlerde katkı payı/öğrenim ücretlerini yatırmaları, ilan edilecek olan ders kayıt takviminde otomasyon sisteminden ders kayıtlarını  yapmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihlerde kaydını yenilemeyen öğrenciler derslere devam edemeyeceği gibi sınavlara katılamayacak ve öğrencilik haklarından yararlanamayacaklardır.

Bursa Uludağ Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği’nin 17. maddesi 2. fıkrası gereğince Enstitü yönetim kurulunca kabul edilmiş bir mazereti olmaksızın zamanında derse kaydını yaptırmayan öğrencinin o yarıyılı öğrenim süresinden sayılacaktır.

Mağduriyet yaşamak istemeyen öğrencilerin ders kayıtlarını aksatmadan yapmaları gerekmektedir.
Kayıt takvimi bittikten sonra kesinlikle mazeretli kayıt yenileme yapılmayacaktır.
Önemle duyurulur!

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular