.

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Mardani’nin danışmanlığında yürütülecek olan ‘Atık Lif ile Güçlendirilmiş Yüksek Oranda Cüruf İçeren 3B Yazdırılabilir Beton Tasarımı’ başlıklı 1002-A projesi, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

Projede, BUÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Doktora Öğrencisi Hatice Gizem Şahin araştırmacı ve Yüksek Lisans Öğrencisi Fatih Eren Akgümüş bursiyer olarak görev alacaktır. Söz konusu çalışmada, atık lif ve yüksek oranda cüruf kullanımı ile ekonomik ve ekolojik açıdan fayda sağlayacak 3B yazdırılabilir betonlar üretilecektir. Buna ek olarak proje kapsamında yapılacak yayınlar ile söz konusu alanda literatüre katkı sağlanacaktır.

Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Ali Mardani ve proje çalışmalarında görev alacak lisansüstü öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi : [02-Nis-2024]

Haber Görüntüleme : [174]