Bursa Uludağ Üniversitesi ve Burulaş Arasında İşbirliği Ziyareti Gerçekleştirildi

Burulaş ve Bursa Uludağ Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Bölümümüz, Mühendislik Fakültesi Dekanlığının ev sahipliğinde bir araya geldi. Ziyarette, iki kurum arasında yapılacak iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, öğrencilerin Burulaş bünyesinde yapabilecekleri stajlarla ilgili olarak görüşler sunuldu.

Ziyarette, BUÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem AKPINAR, BUÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Neyir ÖZCAN SEMERCİ, BUÜ Otomotiv Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gökhan SEVILGEN, Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Emre BULUT, Otomotiv Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre İsa ALBAK, Burulaş Genel Müdür Yardımcısı (Teknik) Rasim BACACI, Burulaş Bakım Şefi Talat AKYÜZ ve Burulaş Arge ve Proje Mühendisi Ali GÜLŞEN katıldı.

Haber Tarihi : [23-Oca-2024]

Haber Görüntüleme : [522]