Bursa'da Kitap Okuma Sevgisi Köprü Kuruyor: Üniversite-İlkokul İş Birliği Projesi

Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Cahit Zarifoğlu İlkokulu ile yaptıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ilkokul öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlattıkları etkinliklere devam ediyor. Yüksekokul Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencileri, Toplum Bilinci ve Sosyal Sorumluluk dersi çerçevesinde her hafta ilkokulun birinci sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek kitap okuma etkinlikleri düzenliyor. Proje, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülsün İŞSEVEROĞLU, öğretim elemanı Öğr.Gör.Dr.Merve AKÇA ve Cahit Zarifoğlu İlkokulu Müdürü Abdullah Gürbüz'ün liderliğinde başlatılmış olup, bahar dönemi boyunca devam edecek. Bu proje ile öğrencilerin okuma alışkanlıklarının geliştirilmesi ve kitaplara olan ilgilerinin artırılması hedeflenmektedir.

Haber Tarihi : [18-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [145]