Mustafakemalpaşa MYO Öğrencileri, Bursa SMMM Odası’nda Düzenlenen Ön Muhasebe Kursunda Başarıyla Belge Aldılar

Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'nun Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ve İşletme Yönetimi programı 2. sınıf öğrencileri, 8-9 Mart 2024 tarihlerinde Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda düzenlenen Zirve Yazılım ön muhasebe kursuna katıldılar. Prof. Dr. Gülsün İşseveroğlu ve Öğretim Görevlisi Nilgün Özel'in rehberliğinde gerçekleşen etkinlik, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenlendi.

Programa katılan öğrenciler, toplamda 8 saatlik bir eğitim sürecini başarıyla tamamlayarak ön muhasebe konusunda önemli bilgilere sahip oldular. Bu sürecin sonunda, Zirve Yazılım tarafından düzenlenen kursu başarıyla bitiren öğrenciler, ön muhasebe alanında bilgi ve becerilerini pekiştirdiler. Ayrıca, etkinliğin tamamlanmasının ardından katılımcılara sertifikaları verilerek başarıları ödüllendirildi.

Bu önemli etkinlik, Meslek Yüksekokulu öğrencilerine pratik deneyim kazanma fırsatı sunmanın yanı sıra, kadınların iş dünyasındaki varlığını ve başarılarını kutlama amacını taşımaktadır. Katılımcılar, mesleki gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra, emekçi kadınların gücüne ve başarısına da vurgu yaparak önemli bir deneyim yaşadılar.

Haber Tarihi : [13-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [173]