Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Öğrencileri, Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'ne Büyük İlgi Gösterdi
 Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Öğrencileri, Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'ne Büyük İlgi Gösterdi

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri etkinliğine geniş bir katılım gösterdi. 'Geleceğin Burada Devletin Senin Yanında- Gençlerin Hayali Bizlerin Vazifesi' sloganıyla Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik, üniversite öğrencilerinden yoğun ilgi gördü.

Kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla düzenlenen fuarda, gençlere sunulan destekler stantlar ve uzman kamu personeli aracılığıyla anlatıldı. Etkinlik, Türkiye Yüzyılı hedefleri kapsamında, gençlerle devlet arasındaki iletişimi güçlendirerek, devlet-millet bütünleşmesini artırmayı amaçlıyor. Bu kapsamda gençlerin eğitimlerine burslarla devam etmesi, kamudaki staj ve kariyer fırsatlarından yararlanması ile kendi işletmelerini kurmalarına destek olacak kredi, teşvik ve hibe imkanları sunuluyor.

Mustafakemalpaşa MYO öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, kamu kurum ve kuruluşlarının stantları ziyaret edildi ve öğrenciler etkinliklere katıldılar. Etkinlik, gençlerin devlet desteklerinden haberdar olmalarını ve gelecekleri için fırsatları değerlendirmelerini sağlayan önemli bir fırsat olarak öne çıkmaktadır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [08-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [201]