Bursa Uludağ Üniversitesi MEYOK Toplantısı Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulunun Ev Sahipliğinde Gerçekleşti
 Bursa Uludağ Üniversitesi MEYOK Toplantısı Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulunun Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Bursa Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK), son toplantısını Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde ve MEYOK koordinatörü Prof. Dr. Çağatan Taşkın’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı, Bursa Uludağ Üniversitesi'ne bağlı Meslek Yüksekokullarının yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti ve oldukça pozitif bir atmosferde geçti.

Toplantı sırasında, Bursa Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokullarının yöneticileri Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu yerleşkesini yakından inceleme fırsatı buldular. Okulun bahçesi, üretilen tarım ürünlerinin yer aldığı Meslek Yüksekokulu uygulama tarlası, tıbbi ve aromatik bitkiler bahçesi, derslikler, uygulama laboratuvarları ve Meslek Yüksekokulu bahçesinde üretilen hammaddelerin işlenerek ürüne dönüştürüldüğü gıda üretim laboratuvarları gezildi. Bu geziler, toplantı katılımcılarına Üniversite içerisinde yer alan Meslek Yüksekokullarının işleyişini daha yakından anlama fırsatı sağladı.

MEYOK toplantısının sonunda, Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet ÖZ tarafından Meslek Yüksekokullarının yöneticilerine günün anısı olarak hediyeleri sunuldu. Katılımcılar, bu olumlu deneyimden sonra iyi dileklerle okuldan ayrıldılar.

Bursa Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü, uhdesinde yer alan Meslek Yüksekokullarına yönelik gerçekleştirdiği bu tür toplantılar ve etkinlikler aracılığıyla Meslek Yüksekokulları arasında iş birliğini ve iletişimi güçlendirmeye devam ediyor.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [449]