BUÜ MUSTAFAKEMALPAŞA MYO İLE ETÇİİ ENTEGRE ET TESİSLERİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
 BUÜ MUSTAFAKEMALPAŞA MYO İLE ETÇİİ ENTEGRE ET TESİSLERİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

BUÜ MUSTAFAKEMALPAŞA MYO İLE ETÇİİ ENTEGRE ET TESİSLERİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu ile Etçii Entegre Et Tesisleri arasında akademik, bilimsel ve pratik çalışma ortamının genişletilmesi amacıyla eğitimde iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında kurumlar arasında staj, işyeri eğitimi, teknik gezi, part-time iş imkânı, kariyer planlama dersleri kapsamında yönetici ve mühendislerin derslere katkı sunması ve sosyal faaliyetlerin gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

İşbirliği protokolüne Mustafakemalpaşa MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet ÖZ ve Etçii Entegre Et Tesisi Yöneticileri Niyazi ARSLAN ve M.Emin ARSLAN imza attı. Protokol töreninde konuşan Prof. Dr. Mehmet ÖZ, “öğrencilerimize ve tüm paydaşlarımıza azami katkıları sağlayacak girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz” dedi. BUÜ Mustafakemalpaşa MYO Müdür Yardımcıları Öğr.Gör. Dr. Neşe ÖZMEN ve Öğr.Gör. Fatih BİLİCİ de imza töreninde hazır bulundu.

Protokoller Öğrenciler İçin Pratik Çalışma İmkânı Sunuyor

Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Mehmet ÖZ, iş birliği protokolleri çerçevesinde farklı pazarlarda faaliyet gösteren şirketlerle ortak paydada buluşmayı hedeflediklerini ve öğrenciler için farklı sektörlerde yer alan işletmelerin uygulamalarını ve farklılıklarını görme imkanının oluşturulacak olmasından, iş yeri eğitimi ve staj açısından önemli imkânlar kazanılacak olmasından duyduğu memnuniyeti belirtti. Müdür ÖZ, Etçii Entegre Et Tesisi yöneticilerine iş birlikleri ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Protokolle ilgili konuşan Mehmet Emin ARSLAN, köklü üniversitelerden biri olan Bursa Uludağ Üniversitesiyle gerçekleştirdikleri protokol ve iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arslan, Etçii Entegre Et Tesisinin sektörün önde gelen ve tecrübe sahibi işletmelerinden biri olduğunu ve önemli firmalara tedarik sağladığını belirtti.  Arslan, iş hayatı ve üretim faaliyetlerinin işleyişi konularında öğrencilerin edinmeyi hedeflediği bilgi ve tecrübeye ulaşmaları için iş yeri eğitimi, staj ve part-time iş imkânı konusunda Mustafakemalpaşa MYO ile iş birliği içerisinde olacaklarını vurgulayarak yüksekokul yönetimine teşekkür etti.

 

 

                  

 

         

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [30-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [772]