Üniversitene Hoş Geldin Ettkinliği
 Üniversitene Hoş Geldin Ettkinliği

Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulunda Üniversitene Hoş Geldin Etkinliği

Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulunda, yeni eğitim yılının başlamasıyla birlikte üniversite öğrenimlerine yeni başlayan öğrencilerine yönelik ‘Üniversitene Hoş Geldin Etkinliği” düzenlendi.

 

Üniversitene Hoş Geldin Etkinliği Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksek Okulu ve Mustafakemalpaşa Belediyesi koordinasyonu ile 25 Ekim 2022 Salı günü düzenlendi. Etkinlik öğrencilerin ve üniversite öğretim elemanlarının da yoğun katılımı ile gerçekleşti.
 

Etkinlikte konuşan Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Öz, okulun 600 civarı kayıtlı öğrencisi bulunduğunu, 2022-2023 yılında da toplamda 200 öğrencinin üniversite öğrenimine başladığını belirtti. Yapılan bu etkinliğin kariyer planlama dersi kapsamında yapıldığını da sözlerine ekleyen Mehmet ÖZ, yüksekokul tarihinde ikincisi yine Mustafakemalpaşa Belediyesi desteğiyle yapılan bu etkinliğe katkılarından dolayı Mustafakemalpaşa Belediyesine ve katılımlarından ötürü Belediye Başkanı Mehmet Kanar’a teşekkür etti. Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Öz ‘’2022-2023 eğitim öğretim yılında okumakta olan ve yeni başlayan tüm öğrencilerime başarılar diliyorum.’’ Diyerek sözlerini noktaladı.

 

Etkinlikte konuşan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 2022-2023 eğitim öğretim yıllarında Mustafakemalpaşa ilçesine eğitim görmeye gelen öğrencilerle buluştu. Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine seslenen Başkan Kanar ‘’ Evlatlarım, evinize hoş geldiniz.’’ dedi.  Her fırsatta gençlerle bir araya gelen ve genç fikirlere önem veren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar “Mustafakemalpaşa’mıza, evinize hoş geldiniz. Sizler bizim için hem ev sahibi hem misafirsiniz. Bir ağabeyiniz olarak ilçemizde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamanız için elimizden geleni yapacağız. Neden yapacağız diyorum çünkü sizlerin fikirleri benim için çok kıymetli, hep birlikte genç bir Mustafakemalpaşa oluşturmalıyız. Mustafakemalpaşa’mızı tanıyın gezin ve her yerde kentimizi anlatın. Mustafakemalpaşa’dan öğrenecek çok şeyiniz var. Sizlerin fikirleri benim için çok kıymetli ne ihtiyacınız olursa olsun bana ulaşabilirsiniz. “ ifadelerini kullandı. Başkan Kanar, söz alan öğrencilerin sorularına içtenlikli yanıtlar vererek, öğrencilerin ilçede yaşadıkları sorunların çözümüne yönelik hareket edeceğini ve her zaman ulaşılabilir olacağını ifade etti.

 

Öğrencilerin sorularını özenle yanıtlayan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, soruların tüm cevaplarını 3 yıla sığdıramadığı projelerle yanıtladı. Gençlik Merkezi, Millet Bahçesi ve sayısız projeleriyle öğrencilere, yenilenen Mustafakemalpaşa’yı detaylarıyla anlattı. Samimiyetin ve sıcaklığın hissedildiği etkinlikte, üniversiteli öğrencilere pilav, ayran ve Mustafakemalpaşa’nın coğrafi işaret tescilli tatlısı Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı ikram edildi. Etkinlikte, ikramlar ve özellikle Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı öğrenciler tarafından oldukça beğenildi.

 

 

 

 

                                                                  

 

                                                                  

 

                                                                  

 

                                                                  

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [26-Eki-2022]

Haber Görüntüleme : [795]