Yatay Geçiş Yedek Aday Lİsteleri

2. sınıf listesi için tıklayınız.

3. sınıf listesi için tıklayınız.

KESİN KAYIT TARİHİ 26 – 28 EYLÜL 2022

KAYIT ADRESİ: Mimarlık Fakültesi – Öğrenci İşleri Bürosu – Görükle Yerleşkesi

KAYIT SAATLERİ: 09:00 - 16:40

2022/2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

KURUMLARARASI VE YURTDIŞI YATAY GEÇİŞ

KESİN KAYIT SIRASINDA İSTENEN BELGELER

1- Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler, aşağıdaki belgelerle birlikte başvuru sırasında sisteme yükledikleri belgelerin asıllarını kesin kayıt sırasında teslim etmek zorundadırlar.

2- Ders içerikleri, Transkript ve muafiyet dilekçesi kesin kayıt esnasında muafiyet işlemleri için verilecektir. (Üniversitemiz programlarına ait müfredatlarda yer alan derslerden muafiyet talebinde bulunmak istedikleriniz için gereklidir)

3- Öğrencilerin kayıtlı oldukları Üniversitelerinden alacakları yatay geçişine engel durumun (öğrencinin kitap, cihaz ve vb. materyal) olmadığına dair belge, (Kesin kayıt sırasında verilecektir.)

4- İki adet vesikalık fotoğraf

5- Kimlik Fotokopisi

*Kesin kayıt sırasında belge eksiği olan öğrencilerin kayıtları yapılmayacak olup; son kayıt tarihine ve saatine kadar eksik belgelerini tamamlamaları halinde işlemleri yapılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [23-Eyl-2022 05:29]