2022-23 Güz Dönemi Kurumlararası ve Yurtdışı Yatay Geçiş Hakkında Duyuru

Kurumlararası Yatay Geçiş 2. Sınıf Sonuç Listesi için tıklayınız.

Kurumlararası Yatay Geçiş 3. Sınıf Sonuç Listesi için tıklayınız.

Yurtdışı Yatay Geçiş Sonuç Listesi için tıklayınız.

Asıl adaylardan kayıt yaptırmayan olması durumunda yedek ilan tarihimiz 23 EYLÜL 2022

KESİN KAYIT TARİHİ 19 – 21 EYLÜL 2022

KAYIT ADRESİ: Mimarlık Fakültesi – Öğrenci İşleri Bürosu – Görükle Yerleşkesi

KAYIT SAATLERİ: 09:00 - 16:40

2022/2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

KURUMLARARASI VE YURTDIŞI YATAY GEÇİŞ

KESİN KAYIT SIRASINDA İSTENEN BELGELER

1- Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler, aşağıdaki belgelerle birlikte başvuru sırasında sisteme yükledikleri belgelerin asıllarını kesin kayıt sırasında teslim etmek zorundadırlar.

2- Ders içerikleri, Transkript ve muafiyet dilekçesi kesin kayıt esnasında muafiyet işlemleri için verilecektir. (Üniversitemiz programlarına ait müfredatlarda yer alan derslerden muafiyet talebinde bulunmak istedikleriniz için gereklidir)

3- Öğrencilerin kayıtlı oldukları Üniversitelerinden alacakları yatay geçişine engel durumun (öğrencinin kitap, cihaz ve vb. materyal) olmadığına dair belge, (Kesin kayıt sırasında verilecektir.)

4- İki adet vesikalık fotoğraf

5- Kimlik Fotokopisi

*Kesin kayıt sırasında belge eksiği olan öğrencilerin kayıtları yapılmayacak olup; son kayıt tarihine ve saatine kadar eksik belgelerini tamamlamaları halinde işlemleri yapılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [16-Eyl-2022 06:40]