Öğrencilerimize Önemli Duyuru- Ders Seçimlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler- Bölüm Başkanlığı

Pandemi koşullarını dikkate alarak ders kontenjanlarımızı dengeli bir biçimde dağıtmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda tek numaralı öğrencilerin A şubesine, çift numaralı öğrencilerin B şubesine kayıt olmaları gerekmektedir. Buna rağmen, bazı şubelerde çok yığılma olması durumunda şubeler arasında ayrıca geçiş yapılacağını da dikkate almanızı rica ediyoruz.

Aşağıdaki derslerde ise belirtildiği şekilde seçim yapılmasına özen gösterilmelidir.

1.      Sınıflar için

Numarası tek rakamla bitenler; Temel Tasarım A ve Mimari ve Grafik İletişim 1 B

Numarası çift rakamla bitenler; Temel Tasarım B ve Mimari ve Grafik İletişim 1 A

2.      Sınıflar için

Numarası tek rakamla bitenler; Mimarlık ve Kentsel Çevre A ve Yapı Elemanları 2 B

Numarası çift rakamla bitenler; Mimarlık ve Kentsel Çevre B ve Yapı Elemanları 2 A

Seçmeli derslerimizde de kontenjan tanımlaması yapıldı. Kontenjanı dolan seçmeli dersler yerine, aynı saatteki diğer dersleri seçmenizi rica ediyoruz.  Ancak mezuniyet aşamasında olan ve alabileceği başka hiçbir dersi bulunmadığını dilekçesi ve transkripti ile beyan eden öğrencilerimiz için kısıtlı sayıda kontenjan artırımı yapılabilir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-Eyl-2021 12:07]